Heikkiläntie 7

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 1265m²
Kohde #1233304

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Heikkiläntie 7
00200
Lauttasaari
1265 m²
722 m²
543 m²
11-15€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

2.kerroksen toimistotila noin 1265 m2. Hulppeat merinäköalat. Avara ja valoisa toimisto kauniissa Lauttasaaressa. Tila on mahdollista jakaa 722 m2/ 543 m2.

Tila on Vattuniemenkadun suuntaisesti. Tilaan on käyntimahdollisuus kahdesta rapusta, joissa molemmissa on hissit; A-portaan pääsisäänkäynnistä sekä B-portaasta Vattuniemenkadun puolelta. Tila on hyvin muuntojoustava; kevyitä väliseinärakenteita on helppo poistaa.
Lauttasaaressa, näkyvällä paikalla oleva kiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1988 Nokian tutkimuskeskuksen käyttöön. Tällä hetkellä kohteessa on usean kansainvälisen ja kotimaisen toimijan pääkonttori.

Kiinteistössä Cat 6 avoin atk-verkko ja jäähdytys sekä erinomainen lounasravintola Fond 5. kerroksessa, edustussauna, 2 neuvotteluhuonetta ja 92-paikkainen auditorio. Ylimmän kerroksen lounasravintola Fondista mahdollisuus tilata liikelounaat ja kahvitukset sekä auditoriopalvelut. Mahdollisuus aulapalveluun. Hissi on. Kohteella on hyvin autopaikkoja vuokrattavissa joko kiinteistön omasta hallista tai piha-alueelta. Kohteen ilmettä on liftattu aulan remontilla. Myös uudet pukeutumis- ja suihkutilat pyöräilijöille ja reippailijoille ovat juuri valmistuneet.

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustan läheisyydessä. Länsiväylältä on hyvät liikenteelliset yhteydet Lauttasaareen ja julkinen bussiliikenne kulkee aivan rakennuksen editse. Metroasema on n. 500 metrin kävelyetäisyydellä kohteesta.

Liikenneyhteydet

Metroasema on n. 500 metrin kävelyetäisyydellä kohteesta. Bussilinja keskustaan kiinteistön vieressä. Lisää bussiyhteyksiä metroasemalta.

Lisäksi Ruoholahden metroasema ja raitiovaunun 8 päätepysäkki sijaitsevat kävelyetäisyydellä saaren itäreunasta.

Cushman & Wakefield suosittelee