Perintötie 8

Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 507.5m²
Kohde #1233333

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 226.5m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Perintötie 8
01510
Aviapolis
507.5 m²
11-15€/m²
Katutaso

Ominaisuudet

C-talo
Olemassa oleva
B

Kuvaus

Vuokrattavana Avia Logistics Centerin C-talon D-rapusta, 1. kerroksesta huoltotila 336,5 m2 ja varastotila 171 m2, yhteensä 507,5 m2.

2. kerroksessa vuokrattavana toimistotilaa.

Pihalla pystyy kääntymään täysperävaunuyhdistelmällä.
Aviapolikseen, Tikkurilantien varteen, on valmistunut kahdesta erillisestä rakennuksesta koostuva Bisnespaja Avia. Pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten kehitetty Bisnespaja-konsepti mahdollistaa tilojen joustavan muunneltavuuden yrityksesi tarpeisiin. Tilat soveltuvat varasto-, tuotanto-, liike- ja toimistotiloiksi tai näiden yhdistelmäksi. Suuret nosto-ovet mahdollistavat sisäänajon kuorma-autoilla tai jopa rekoilla. Toimivan pihasuunnittelun ansiosta myös täysperävaunuyhdistelmän kääntäminen tontilla on mahdollista.

Liikenneyhteydet

Bisnespaja Avia sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaan Veromiehessä. Lentoasema on vain kivenheiton päässä. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, joka sijaitsee noin 5 km päässä. Kehärata, joka avautui matkustajaliikenteelle 1.7.2015 yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan.

Cushman & Wakefield suosittelee