Hämeentie 19

Kiinteistö on
uniikkikohde
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 230m²
Kohde #1233392

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 192m²
Toimistotila, Helsinki, 700m²
Toimistotila, Helsinki, 580m²
Liiketila, Helsinki, 192m²
Toimistotila, Helsinki, 192m²
Toimistotila, Helsinki, 203m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Hämeentie 19
00500
Sörnäinen
230 m²
21-24€/m²
7. kerros
Avo

Ominaisuudet

A-osa
Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Pienelle yritykselle loistavasti sopiva seitsemännen kerroksen toimistotila. Keittiö puuttuu, muuten muuttovalmis tila. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Sörnäisissä. Pohjakuva on suuntaa antava; näyttää sijainnin kerroksessa.
Täysin saneerattu funkiskiinteistö. Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1933 OTK:n hallintorakennukseksi, jota on laajennettu vuonna 1964 koskien rakennuksen B-osaa.

Talo on varustettu modernilla talotekniikalla ja it-yhteyksillä; koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kulunvalvonta, jäähdytys, uudet pintamateriaalit, tasokkaat wc- ja keittiötilat sekä Cat6-tasoinen yleiskaapelointi (myös kuituyhteys). Persoonallinen kiinteistö, jossa mm. toimivat pater-hissit. Kiinteistössä mm. aulapalvelu ja täysin uudistettu lounasravintola, jonka yhteydessä catering-mahdollisuus. Erillistä sopimusta vastaan käytettävissä neuvottelutiloja, kuntosali ja suihkutilat. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Liikenneyhteydet

Kymmenen raitiovaunun ja bussilinjan pysäkkiä pääoven välittömässä läheisyydessä. Sörnäisten metroasema n. 250 m päässä. Nopea yhteys lentokentälle (Mäkelänkatu – Tuusulanväylä). Maanalaisissa pysäköintilaitoksissa 166 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallit lukittuja. Käenkujan varrella mahdollisuus kadunvarsipysäköintiin (yrityspysäköintitunnus). Pääoven edessä kadunvarsipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Cushman & Wakefield suosittelee