Itäkatu 11

Vuokrattava liiketila, Helsinki, Itäkeskus, 168m²
Kohde #1233498

Kiinteistön muut vapaat tilat

Liiketila, Helsinki, 306.5m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Liiketila, toimistotila

Itäkatu 11
00930
Itäkeskus
168 m²
65 m²
103 m²
25-30€/m²
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Olemassa oleva
G

Kuvaus

Vuokrattava kokonaisuus kostuu katutason toimisto/liiketilasta 103m2 sekä alakerrassa sijaitsevasta toimisto- ja sosiaalitilasta 65m2. Tila palvelee nykypinnoillaan parhaiten konttorikäytössä.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi.
Itäkatu 11 sijaitsee erittäin näkyvällä paikalla Kauppakeskus Itiksen vieressä, vilkkaan Tallinnanaukion laidalla, aivan Itäkeskuksen metroaseman yhteydessä. Kiinteistö näkyy pitkälle. Kiinteistön asiakkailla on käytössään extranet-palvelu, joka tekee toimitila-asioiden hoitamisesta tehokasta. Kiinteistön asiakkailla on myös mahdollisuus varata käyttöönsä kokous- ja saunatila lähellä sijaitsevasta kiinteistöstä. Kauppakeskus Itis tarjoaa kattavat palvelut.

Kohteessa on kaksi porrashuonetta, joissa kummassakin on henkilöhissi. Kiinteistössä on myös lastauslaituri ja –alue. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on liiketiloja, neljä ylintä kerrosta ovat erikokoisiin huoneistoihin jaettua toimistotilaa. Kerrostaso on noin 1.415 m2.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: keskustasta kohteelle ajaa vartissa sekä metrolla että autolla. Itä-Helsingin liikenteen solmukohdasta pääsee myös Jokerilinjan kyytiin ja lentokenttäbussiin. Pysäköinti täällä on vaivatonta.

Cushman & Wakefield suosittelee