Jaa

Lautatarhankatu 6

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 466m²
Kohde #1233555

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 702m²
Toimistotila, Helsinki, 876m²
Toimistotila, Helsinki, 437m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Lautatarhankatu 6
00580
Kalasatama
466 m²
21-24€/m²
4. kerros
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

4. kerroksen vapaa monitilatoimisto. Osioihin jaettu avara tila korkeilla huoneilla.

Tilassa on useita erikokoisia lasiseinäisiä huoneita, keittiö, wc:t sekä kaksi sisäänkäyntiä. Tilasta näkymät avautuvat Teurastamon yli merelle.

Talossa on aistittavissa 1900-luvun alkupuolen tehdastunnelmaa nykypäivän palveluympäristössä sulassa sovussa modernien toimitilojen ja nykyaikaisen talotekniikan kanssa.
Historiallisen Lindström Talon vanhat tiiliseinät pitävät sisällään yli 11.000 m2 vuonna 2003 täysin modernisoitua, nykyaikaisella datakaapeloinnilla ja jäähdytyksellä varustettua valoisaa toimitilaa.

Kiinteistössä aulapalvelu, auditorio, ravintola, neuvottelutiloja sekä autohallipaikkoja. Kopiointi-, tulostus-, lähetti- ja muita toimistopalveluita saatavissa. Postitus-, puhelinvaihde- ja vaihteenhoito-, hieronta- ja suutaripalvelut. Asiakaspysäköinti sisäpihalla. Autonpesumahdollisuus. Osaan tiloista tavarahissit.

Liikenneyhteydet

Sekä Kalasataman että Sörnäisten metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet alueelle ovat muutenkin hyvät. Helsingin ydinkeskusta on muutaman minuutin automatkan päässä. Satama ja lentokenttä ovat lähempänä kuin monelta Kehätien paalupaikalta.

Cushman & Wakefield suosittelee