Bertel Jungin aukio 7 B-Talo

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Espoo, Leppävaara, 974.5m²
Kohde #1233687

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo
02600
Leppävaara
974.5 m²
400 m²
250 m²
21-24€/m²
4. kerros
Uusi
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Alberga Business Parkin B-talossa toimistotila, joka on helposti muunneltavissa tilatarpeiden mukaan. Moderni talotekniikka, jäähdytys ja IT-kaapelointi. Toimistotila 968,5 m2 + osuus kellarin sosiaalitiloista 6 m2. Tila on mahdollista jakaa 2-3 osaan noin 2 kertaa 250m2 ja 400m2.

Autopaikkakiintiö 24 kpl.
Alberga Business Park B-talo on valmistunut vuonna 2012.

Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristösertifikaatti. Kiinteistön sisääntulokerroksessa on vieraiden vastaanotto sekä pieni lounasravintola. Kiinteistössä on lisäksi aulapalvelu, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, edustustila saunalla kiinteistön ylimmässä kerroksessa sekä pyöräparkki.

Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Albergaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, omalla autolla sekä myös kävellen. Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Matka Helsingin keskustaan on vain n. 10 minuutin junamatka ja lentokentälle ehdit alle puolessa tunnissa autokyydillä.

Cushman & Wakefield suosittelee