Robert Huberin tie 16

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, , 374m²
Kohde #1233771

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 2117m²
Toimistotila, Vantaa, 3143m²
Toimistotila, Vantaa, 1081m²
Toimistotila, Vantaa, 976m²
Toimistotila, Vantaa, 1026m²
Toimistotila, Vantaa, 710m²
Toimistotila, Vantaa, 523m²
Toimistotila, Vantaa, 478m²
Toimistotila, Vantaa, 288m²
Toimistotila, Vantaa, 252m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Robert Huberin tie 16
01510
374 m²
21-24€/m²
3. kerros
Uusi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Toimistotila 3. kerroksessa. Vastavalmistunutta, modernia toimistotilaa tarpeiden mukaisella tilaratkaisulla, kävelymatkan päästä Aviapoliksen juna-asemasta.

Toimistotalo Robert valmistui kesällä 2019 ja vapaata tilaa voidaan vuokrata vielä 2-3 kerroksesta.

Toimistotiloihin kuuluu laadukkaat keittiö- ja saniteettitilat sekä tarvittava määrä tauko-, neuvottelu- ja kokoustiloja. Sosiaalitilat ja vuokrattavaa varastotilaa löytyy kiinteistön kellarikerroksesta.
Robert on 10 000m² suuruinen uudisrakennus, joka on valmistunut kesällä 2019 ja tarjoaa yrityksellesi monipuolista toimistotilaa, joustavin tilaratkaisuin. Tämä upea ja moderni, nykypäivän yrityksen tarpeita vastaava toimistotalo koostuu neljästä kerroksesta. Toimitiloista on mahdollista muokata juuri omiin tarpeisiin sopiva tila. Jokaiseen kerrokseen tulee neljä hissiä, jotta tomitilaratkaisut olisivat mahdollisimman joustavia. Toimitilaan voi luoda yksittäisiä toimistohuoneita, nykyaikaista monitoimitilaa ja sosiaalista yhteistilaa käyttäjien toiveiden mukaisesti. Ylimmässä kerroksessa käyttäjiä palvelee Fazer-lounasravintola.

Robertin toimistotalo on LEED Gold -sertifioitu.

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista sekä työpaikkakeskittymistä, joka houkuttelee myös kansainvälisiä yrityksiä. Aviapoliksen alue kasvattaa suosiotaan jatkuvasti erinomaisen sijaintinsa, liikenneyhteyksiensä, palveluidensa ja lentokentän läheisyyden ansiosta. Runsaasti parkkitilaa ja erinomaiset kulkuyhteydet autoilijoille liikenteen solmukohdasta, Kehä III ja Tuusulanväylän risteyksestä.

Liikenneyhteydet

Erinomainen sijainti kasvavassa Aviapoliksen yrityskeskittymässä. Lentokenttä ja palvelut lähellä; lentokentälle 2 min autolla. Loistavat kulkuyhteydet julkisilla ja autolla. Keskustaan autolla 25 min ja junalla 30 min. Juna-asemalle n. 500 metriä ja linja-autoasemalle 100 m.

Cushman & Wakefield suosittelee