Klovinpellontie 3 Torni 1

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Mankkaa, 278m²
Kohde #1233797

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 1530m²
Toimistotila, Espoo, 620m²
Toimistotila, Espoo, 343m²
Toimistotila, Espoo, 468m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Klovinpellontie 3 Torni 1
02630
Mankkaa
278 m²
16-20€/m²
6. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
G

Kuvaus

Vapaana kuudennen kerroksen toimistotilaa, joka on muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä.

Nämä monen mahdollisuuden toimistotilat löytyvät rauhalliselta sijainnilta Espoon Mankkaalta, ruuhkahuippujen sujuvammalta puolelta.
Business Park Hills Torni 1, Kehä III ja Turunväylän risteyksessä.

Hills Business Park muodostuu kahdesta tornitalosta: 8-kerroksinen Torni 1 valmistui vuonna 2004 ja 9-kerroksinen Torni 2 vuonna 2007.

Hills Business Parkin vuokralaisilla on käytössään aulapalvelut neuvottelutilavarauksineen, sekä nyt myös edulliset pesulapalvelut. Kiinteistössä sijaitsevat yleiset auditorio, luentosali ja neuvottelutilat, sekä ylimmässä kerroksessa saunatilat. Business Parkissa on henkilöstöravintola, jolta voi tilata myös kokoustarjoilut. Kuntosalin käyttö veloituksetta. Muut palvelut räätälöidään yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hillsin Torni 1:n mittava julkisivuremontti valmistui huhtikuussa 2018. Torni 1:n 5. kerrokseen rakennetaan v.2019 kaikkien Hills"in vuokralaisten käyttöön yhteinen mukavuus/hyvinvointialue, jossa wifi, kesäterassi, jooga/jumppatila yms. Tilaan tulee pieni kahvio, jossa on työntekijä paikalla päivisin. Katutason henkilöstöravintola tullaan myös uudistamaan ja kuntosalia laajennetaan.

Hienot toimistoedellytykset: Helposti muunneltavaa valoisaa tilaa. Upeat näköalat. Jäähdytetty ilmanvaihto, cat6-kaapeloinnit. Torni 1:n runkosyvyys on normaalia laajempi, joten tilat taipuvat hyvin monitilatoimistoksi.

Pysäköintipaikkoja kahdessa kellarikerroksessa ja piha-alueella. Vieraspysäköintipaikkoja talon edustalla.

Liikenneyhteydet

Hills Business Parkiin saavut vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, myös pyöräilijät on huomioitu.
Bussipysäkille 900 m, juna-asemalle 2,3 km, lentoasemalle 22,7 km.

Cushman & Wakefield suosittelee