Ristipellontie 16

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Konala, 742m²
Kohde #1233842

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 674m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Ristipellontie 16
00390
Konala
742 m²
11-15€/m²
3. kerros
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Siisti, selkeä ja rauhallinen toimistotila kolmannessa kerroksessa. Suuri yhteinen ruokailutila keskellä tilaa jossa korkeampi viistokatto ja kattoikkunat. Kokoushuoneita. Mahdollisuus muuttaa huonetilat avotilaksi. Talossa on hissi ja mahdollisuus saada avara sisääntuloaula omaan käyttöön (n. 100 m² oma vuokraus).
Kiinteistö on rakennettu vuonna 1974. Kesällä 2017 kiinteistön julkisivu on kunnostettu ja siistitty. Kohteen pinta-ala on yhteensä 4345 m² jakautuen toimisto- ja myymälätiloihin.

Kiinteistön tilat tarjoavat hyvän mahdollisuuden eri suuruisten yritysten käyttöön tai jopa pääkonttoriksi näyttävän sisääntuloaulan ja hissin ansiosta.

Kiinteistön tekninen ja rakenteellinen kunto on hyvä. Autopaikkoja kiinteistön pihassa.

Ristipellontie 16 sijaitsee hyvällä paikalla Konalassa Vihdintien läheisyydessä. Alueella on paljon kaupallista toimintaa kuten kauppakeskus Ristikko. Alueella on monipuoliset lounaspalvelut. Kiinteistöltä on nopea ja hyvä yhteys myös kehä I ja III:lle. Kiinteistö sijaitsee keskellä Konalan palveluita.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee keskellä Konalaa lähellä Vihdintietä, josta hyvät yhteydet kehä I ja III valtaväylille. Bussipysäkki sijaitsee heti kiinteistön edessä. Malmikartanon juna-asema on lähin junapysäkki.

Cushman & Wakefield suosittelee