Tietotie 9

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 545m²
Kohde #1233925

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tietotie 9
01530
Aviapolis
545 m²
21-24€/m²
3. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
A

Kuvaus

Kolmannen kerroksen toimistotilaa. Moderni toimistohuoneisto upouudessa kiinteistössä lentoaseman vieressä. Loistava sijainti liikematkustukseen, myös lentokentän uusi juna-asema on kävelymatkan päässä. Ilmastointi.
HOTT (House of Travel and Transportation). HOTT valmistui kesällä 2013 ja kokosi Finnair-konsernin kaikki yritykset ensi kertaa saman katon alle. Lentokenttäalueella sijaitseva talo tarjoaa vuokralaisilleen upean ympäristön ja loistavat liikenneyhteydet. Palveluvalikoimaan lukeutuvat mm. parkkihalli, aulapalvelu, lounasravintola, kokoustilat, kahvila, auditorio sekä edustussauna.

Seitsemänkerroksinen toimistokiinteistö muistuttaa pohjaratkaisultaan kolmilapaista potkuria. Rakennuskokonaisuus sisältää toimistotiloja ja pysäköintilaitoksen. Se on kerrosalaltaan noin 65.000m². Kiinteistössä on huoneistoalaa 20.000m² ja työtilat 1400 työntekijälle. Rakennuksen energiakulutus katetaan 80 prosenttisesti Geoenergialla. Tila luokitellaan parhaaseen A-energialuokkaan.

Helin & Co Arkkitehtien suunnittelema HOTT on hillityn tyylikäs toimistorakennus, jonka toiminnallisuuteen on panostettu. Kolmisakaraisen muodon ansiosta valoa tulee tiloihin useasta suunnasta. Avarat ja muunneltavat tilat voidaan helposti räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopiviksi.

Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED New Construction, luokka Platinum.

Liikenneyhteydet

HOTT sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Autopaikkoja löytyy runsaasti kiinteistön pysäköintitalossa. HOTT on hyvin saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä. Useat bussilinjat kulkevat lentoasemalle ja Tietotielle pääsee helposti myös junalla. Kehäradan Aviapoliksen asema sijaitsee aivan Tietotie 9 lähellä. Bussipysäkille 300 m, juna-asemalle 500 m, lentokentälle 1 km.

Cushman & Wakefield suosittelee