Lönnrotinkatu 20

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kamppi, 500m²
Kohde #1234050

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 209m²
Toimistotila, Helsinki, 742.1m²
Toimistotila, Helsinki, 299.8m²
Toimistotila, Helsinki, 508.8m²
Toimistotila, Helsinki, 427m²
Toimistotila, Helsinki, 218.3m²
Toimistotila, Helsinki, 218m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Lönnrotinkatu 20
00120
Kamppi
500 m²
21-24€/m²
5. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Korkeatasoista toimistotilaa Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Fredrikinkadun ja Albertinkadun välissä. Muuntojoustavissa ja moderneissa tiloissa on jäähdytys ja nykyaikaiset tietoliikennevalmiudet.

Tämä toisen kerroksen toimistotila voidaan yhdistää niin viereisiin tiloihin kuin kolmannen kerroksen tiloihinkin. 2. ja 3. kerros ovat identtisiä. Omat wc-tilat ja keittiö. Tilat tällä hetkellä avoratkaisuna ja raakapinnalla. Tarvittavat muutokset tehdään vuokralaisen tarpeiden mukaisesti.
Lönnrotinkatu 20 erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa. 2. ja 3. kerroksen tilat on saneerataan valoisiksi ja toimiviksi. Muuntojoustavissa ja moderneissa tiloissa on jäähdytys ja nykyaikaiset tietoliikennevalmiudet. Vuokratilat tullaan saneeraamaan lähtökohtaisesti perustasoon tai vuokralaisen toiveista riippuen myös alustavasti luonnosteltuihin keskitasoon tai korkealaatuiseen laatutasoon. Tilat ovat nyt avoratkaisuna ja raakapinnalla. Toimitilat ja ilme on muunnetaan vuokralaisen tarpeita vastaaviksi.

Liikenneyhteydet

Kampin keskukseen noin 5 minuutin kävelymatka, Stockmannille noin 4 minuuttia. Kampissa metroasema sekä kaukoliikenteen ja Espoon linja-autot. Fredrikinkatua liikennöivät linjat 14, 14B sekä 18, Bulevardilla raitiovaunut 3B ja 6.

Cushman & Wakefield suosittelee