Kaisaniemenkatu 4

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 262m²
Kohde #1234104

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 253m²
Toimistotila, Helsinki, 174m²
Toimistotila, Helsinki, 352m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kaisaniemenkatu 4
00100
Kaisaniemi
262 m²
25-30€/m²
4. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
F

Kuvaus

4. kerroksen toimistotila. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.
Paulon Talo on monipuolinen toimisto- ja liikekiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelissa. Kaisaniemen metroaseman yläpuolella sijaitsevalle kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Keskeisen sijainnin ansiosta myös kaikki Helsingin keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Vuonna 1929 asuin- ja liiketaloksi valmistunut kiinteistö on saneerattu tiloiltaan ja tekniikaltaan moderniin toimistokäyttöön 2000-luvun alussa. Siinä on kahdeksan maanpäällistä kerrosta ja 3 maanalaista kerrosta. Alimmat kerrokset ovat ravintolakäytössä. Kiinteistössä on ilmanvaihtojärjestelmä, huonekohtaisesti säädettävä lämpötila, neljä henkilöhissiä ja yksi yhdistetty henkilö- ja huoltohissi. Lähiympäristössä on useita ravintoloita ja kahviloita sekä Finnkinon elokuvateatteri Kinopalatsi.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Fenniakorttelissa Kaisaniemenkadulla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Rautatieasemalle ja Elielin aukiolle on vain parin minuutin kävelymatka. Lisäksi Kampin keskus on lähietäisyydellä. Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos sijaitsevat kohteen lähellä, niistä on suora yhteys Kaisaniemen Metroaseman kautta. Julkisilla kulkuvälineillä, raitiovaunulla, metrolla ja linja-autolla pääsee aivan kohteen viereen. Raitiovaunut sekä bussit liikennöivät Kaisaniemenkatua pitkin.

Cushman & Wakefield suosittelee