Äyritie 18 HEHKU

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 241m²
Kohde #1234253

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 344m²
Toimistotila, Vantaa, 484m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Äyritie 18 HEHKU
01510
Aviapolis
241 m²
21-24€/m²
5. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrattavana siisti ja valoisa viidennen kerroksen toimistotila. Pohjakuvassa tila 2D. Plazan erinomainen sijainti mahdollistaa sujuvan työmatkailun niin omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla kuin pyörälläkin.
HEHKU. Kehittyvä ja kukoistava viiden toimistorakennuksen Plaza Business Park rakennettiin 2011-2013. HEHKU valmistui 12/2011. Modernit ja ympäristöystävälliset BREEAM luokitellut tilat näkyvällä paikalla.

Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, wlan, ravintola- ja catering-palvelut, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Pysäköintitalossa on autopaikkoja ja vieraspaikkoja ulkopysäköintialueella.

Liikenneyhteydet

Sijainti kätevästi Helsingin ja lentokentän välillä ja kaikkien pääväylien varrella, josta tärkein on Kehä III. Ajomatka Helsingin keskustaan kestää 20 minuuttia ja lentokentälle 10 minuuttia. Helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Bussilla ja junalla pääsee nopeasti joka paikkaan - liikenteen solmukohtiin ja asemille Tikkurilaan, Itäkeskukseen ja Myyrmäkeen. Aviapolis-aseman eteläinen sisäänkäynti sijaitsee n. 15 min. kävelymatkan päässä.

Cushman & Wakefield suosittelee