Elimäenkatu 17-19

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Vallila, 1050m²
Kohde #1234536

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 1100m²
Toimistotila, Helsinki, 1050m²
Toimistotila, Helsinki, 400m²
Toimistotila, Helsinki, 1050m²
Toimistotila, Helsinki, 400m²
Toimistotila, Helsinki, 257m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Elimäenkatu 17-19
00510
Vallila
1050 m²
16-20€/m²
3. kerros
Siisti
Kombi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrattavissa 3. kerroksen toimisto suuremmankin yrityksen tarpeisiin.Tilat on mahdollista räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Toimisto sijaitsee urbaanilla Vallilan alueella, josta lähimmälle bussi- ja raitiovaunupysäkille kävelee muutamassa minuutissa. Helsingin keskustaan on vain n. 10 minuutin matka ja nelostielle pääset helposti.

Kiinteistössä on aulavastaanotto, erilliset kokoustilat, lounasravintola sekä poikkeuksellisen runsaasti pysäköintitilaa.
Vuonna 1999 rakennettu moderni toimistokiinteistö Valli Vallilassa. Rakennus koostuu kahdesta erillään olevasta osasta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa kolmen kellarikerroksen ja kuudennessa kerroksessa sijaitsevan sillan avulla. Kiinteistössä on erittäin korkealuokkaiset tietoliikennevalmiudet. Tilat sopivat avo-/huonetoimistoiksi ja ovat hyvin muokattavissa muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Elimäen puoleinen osa rakennuksesta koostuu seitsemästä maanpinnan yläpuolella sijaitsevasta kerroksesta sekä yhdestä kellarikerroksesta. Pälkäneentien puoleinen osa rakennuksesta koostuu toimistotiloista, jotka sijoittuvat kerroksiin 5-7. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee sisääntuloaula (aulapalvelu) ja toimistotilaa. Toisesta kerroksesta löytyy henkilöstöravintola, keittiö ja neuvottelutiloja. Kerrokset 3- 7 ovat pääosin toimistokäytössä. Tekniset- ja varastotilat, sekä pommisuoja ja sosiaalitilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Rakennuksessa on lisäksi lounasravintola, joka tullaan uusimaan, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, sauna, suihku- ja pukuhuonetilat sekä polkupyöräsäilytys autohallissa. Tavarahissi tulee toimistokerroksiin. Suunnitteilla on myös kuntosali kohteeseen.

Vallila on perinteinen teollisuusalue, joka on kehittynyt toimistojen keskittymäksi. Nykyään siellä ovat muun muassa Soneran, SOK:n, OP-Pohjolan ja Nordean pääkonttorit.

Liikenneyhteydet

Elimäenkatu 17-19 sijaitsee Vallilassa, noin kolmen kilometrin (6 min) päässä Helsingin keskustasta ja 100 metriä kahden pääkadun, Teollisuuskadun ja Sturenkadun, risteyksestä. Kiinteistössä on poikkeuksellisen runsaasti pysäköintitilaa, 59 ulkoparkkipaikkaa ja 236 sisäpaikkaa. Lisäksi viereisellä tontilla sijaitsee yksityinen Q-Parkin pysäköintilaitos, jossa on 700 hallipaikkaa. Teollisuuskadun ja Sturenkadun läheisyys vaikuttaa myönteisesti liikenneyhteyksiin, sekä julkiseen että yksityiseen.

Cushman & Wakefield suosittelee