Rikhardinkatu 2

Vuokrattava liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 93m²
Kohde #1234601

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Liiketila

Rikhardinkatu 2
00130
Kaartinkaupunki
93 m²
Kysy
Katutaso

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Liiketila katotasossa hienossa historiallisen kauniissa rakennuksessa, jossa näyttävä julkisivu. Siisti, remontoitu, rauhaisa tila, jossa yksi suurempi avonainen tila, kaksi suurehkoa huonetta ja taukotilaa. Tiloissa on viilennys. Kaarevat ikkunat. Sijainti erinomaisella kehittyvällä alueella Helsingin keskustassa. Sisäänkäynti Rikhardinkadulta. Tila ei tekniikaltaan sovellu ravintolaksi tai kahvilaksi.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi.
Kasarmikatu 42 ja Rikhardinkatu 2 kulmassa oleva arvokiinteistö on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1890 (Rikhardinkatu) ja 1933 (Kasarmikatu). Molempien rakennusten asuintilat muutettiin virkatiloiksi 1960-luvulla.

Viisikerroksinen Rikhardinkatu 2 oli alun perin asuintalo. Vanhat porraskäytävät ovat arvokkaan hienot. Tiloissa on korkeat huoneet ja historiallisia yksityiskohtia. Rikhardinkatu 2 on kulttuurihistoriallisesti arvokas, ja se on suojeltu valtioneuvoston päätöksellä.

Kasarmikatu 42 funkkisrakennuksen pohjakerroksessa oli alun perin myymälöitä, seuraavassa kerroksessa toimistoja ja loput kerrokset asuinhuoneistoja. Tilat saadaan helposti avariksi tehokkaiksi toimistoiksi.

Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitorilla, johon on sisäänajo Fabianinkadulta.

Cushman & Wakefield suosittelee