Mikonkatu 17

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 183m²
Kohde #1234869

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Mikonkatu 17
00100
Kaisaniemi
183 m²
31-35€/m²
2. kerros
Siisti
Huone

Ominaisuudet

a
Olemassa oleva
On
E

Kuvaus

Siisti, persoonallinen toimistotila kiinteistön 2. kerroksessa. Tiloissa on parkettilattia ja koristemaalauksia. Tila on huonetoimistoa ja muutoksia tiloissa rajoittaa suojelu. Hienot näkymät Rautatientorille. Kiinteistössä on aula ja vastaanottopalvelu. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.
Fennia-talona tunnettu upea arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin ääressä.

Fennia-talona tunnettu Mikonkatu 17 on upea, historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelissa. Rautatientorin ääressä sijaitsevalle kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Nykyisin modernina toimisto- ja liikekiinteistönä toimiva Fennia-talo koostuu historiallisesti arvokkaasta, vuonna 1892 valmistuneesta hotellirakennuksesta sekä sisäpihalla sijaitsevasta modernista rakennuksesta, jossa suurin osa toimistotiloista sijaitsee. Rakennusten välinen piha on katettu lasikatolla. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa. Hotellirakennuksen suojellut sisätilat on teknisesti päivitetty nykytoimistoa vastaavalle tasolle. Talon uusbarokkinen miljöö upeine rappukäytävineen ja korkeine huoneineen tarjoaa upeat puitteet arvokasta ilmettä arvostavalle yritykselle. Moderni toimistorakennus on valmistunut vuonna 2002 ja sen tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti.

Remontoidut, uutta vastaavat tilat, cat6 -kaapelointi, jäähdytys. Sisäkautta yhteys Kluuvin pysäköintihalliin ja metroon.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Kansallisteatterin lähellä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Rautatieasemalle ja Elielin aukiolle on vain parin minuutin kävelymatka. Lisäksi Kampin keskus on lähietäisyydellä. Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos sijaitsevat kohteen lähellä, niistä on suora yhteys Kaisaniemen Metroaseman kautta. Julkisilla kulkuvälineillä, raitiovaunulla, metrolla ja linja-autolla pääsee aivan kohteen viereen.

Cushman & Wakefield suosittelee