Arkadiankatu 6

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kamppi, 2252m²
Kohde #1235073

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 539m²
Liiketila, Helsinki, 227m²
Liiketila, Helsinki, 423m²
Toimistotila, Helsinki, 2252m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Arkadiankatu 6
00100
Kamppi
2252 m²
36-40€/m²
6. kerros
1.7.2020
Remontoitu
Avo

Ominaisuudet

Saneerauksessa
On
C

Kuvaus

Täysin uusittua toimistotilaa 6. kerroksessa. Näkymät Arkadiankadulle ja Narinkkatorille. Tila vapautuu 1.7.2020.
Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo. Sen suojellun julkisivun taakse valmistuu toimisto- ja liiketilaa, joissa on tilaa tehdä työtä ja hengittää. Kiinteistö peruskorjataan, sisätilat ja talotekniikka uusitaan kokonaisuudessan. Talo liitetään kaukokylmään ja sille haetaan BREEAM Very Good ympäristösertifikaattia. Tilat ovat valmiina käyttöön arviolta 1.2.2020.

Talo on valtava, kerrosten pinta-ala samoin. Yhdessä tasossa olevaa tilaa on kussakin kerroksessa jopa yli 3 000 m². Sinun ei tarvitse tietää, mitä tiloiltasi haluat, millaisia palveluita kaipaat, tai montako neliötä on tarpeeksi. Selvitetään liiketoimintasi ja henkilökuntasi tarpeet ja toiveet yhdessä.

Arkadian vaikuttavat ja viihtyisät julkiset tilat palvelevat kaikkia talon käyttäjiä. Palvelutarjontaa tähdittää muun muassa alkuvuonna 2020 avautuva kaksikerroksinen ravintola Farang. Aulapalvelu palvelee toimitalon kaikilla sisäänkäynneillä ja yritysten käytössä on eri kokoisia neuvottelutiloja. Lisäksi rakennuksessa on runsaasti parkkitilaa autoille ja polkupyörille. Täältä löytyy myös latauspisteitä sähköautoille ja vuokrattavaa varastotilaa.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Kampissa bussiterminaali sekä metropysäkki. Raitiovaunupysäkit ja rautatieasema kävelymatkan päässä. Työmatka-autoilijoille on vuokrattavia autopaikkoja kiinteistön pysäköintihallissa, jonne pääsy suoraan hissillä. Hallissa on myös latauspisteitä sähköautoille. Lähistön pysäköintitaloissa on paljon lisää parkkitilaa. Arkadiankatu 6:een on helppo tulla pyörällä, sillä Baana kulkee aivan vierestä. Pyörille on paljon säilytystilaa ulkona ja sisällä ja rakennuksesta löytyy myös sosiaalitilaa pukuhuoneineen, suihkuineen ja saunoineen.

Cushman & Wakefield suosittelee