Jaa

Paasivuorenkatu 3

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 1308m²
Kohde #1235126

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 680m²
Toimistotila, Helsinki, 373m²
Toimistotila, Helsinki, 935m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila, liiketila

Paasivuorenkatu 3
00530
Hakaniemi
1308 m²
935 m²
373 m²
21-24€/m²
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Avara kahden kerroksen toimisto vilkkaalla paikalla Helsingin Hakaniemessä. Katutasossa entinen pankkisali, joka sisältää 120 m2 parven. Suuri, yhtenäinen tila jakaantuu neljään pienempään siivekkeeseen. Toimitilassa myös omat vessat. Sisäpihalle suuntautuvat ikkunat ovat suuret ja kadunpuoleisista ikkunoista avautuu puistomaisema. Siihen yhdistettävissä 2. kerroksen toimistotila 373 m2, jonka ikkunoista on suora näkymä Paasivuorenpuistikkoon.

Rauhallisiin Tokoinrannan merimaisemiin on muutaman minuutin kävelymatka ja Hakaniemen julkiset kulkuvälineet ovat kivenheiton päässä. Pohjakuvat ovat suuntaa antavia.
Hakaniemen kätketty aarre. Paasivuorenkatu 3:n toimitilat ovat vuonna 2011 valmistuneen peruskorjauksen jälkeen täysin uutta vastaavia; avo- ja kombiratkaisuja, jotka muuntuvat käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön peruskorjauksessa säilytettiin rakennuksen pankkisalin ja pääporrashuoneen jyhkeä 1980-luvun tyyli luonnonkivilaatoituksineen. Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha.

Keskeinen sijainti Hakaniemessä, meren ja torin läheisyydessä, rauhallisen Paasivuoren puistikon laidalla. Sisäänkäynti toimistoihin on Paasivuoren puiston puolelta. Liiketiloihin pääsy myös Hakaniemen torin laidalta, osoitteesta Siltasaarenkatu 12. Mahdollisuus vukrata pysäköintipaikkoja Merihaan pysäköintihallista.

Liikenneyhteydet

Hakaniemen saavutettavuus eri puolilta pääkaupunkiseutua on erinomainen: käytettävissä on raitiovaunut, metro ja bussit. Metrolla matka rautatieasemalle kestää kolmisen minuuttia. Raitiovaunu- ja bussipysäkille alle 100 m, metroasemalle 100 m, juna-asemalle 700 m, lentokentälle 15,4 km.

Pysäköintitiloja on rakennuksen alemmassa kellarikerroksessa. Pysäköintipaikkoja on lisäksi myös Hakaniemen torin alla Arena Centerissä ja Hakaniemenrannan pysäköintialueella.

Cushman & Wakefield suosittelee