Tarhaajantie 2.

Vuokrattava toimistotila, Vaasa, , 6094m²
Kohde #1235142

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vaasa, 4966m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tarhaajantie 2.
65380
6094 m²
Kysy
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Todistus puuttuu

Kuvaus

Vuokrataan heti vapaa toimistokokonaisuus pinta-alaltaan 6 094 m2. Toimistotiloissa on sekä huonetoimistoa että avotilaa. Kokonaisuudesta voidaan muokata tarpeen mukaissesti ja joustavasti toimistotloja aina 300 m2 tilasta alkaen. Tilat voidaan remontoida tulevan käyttäjäen mieleiseksi ja oman yrityksen näköiseksi. Toimistotilojen vuokrataso on edullinen ja sopimusehdot joustavat. Tilat soveltuvat myös kevyeen varastointiin ja kokoonpanoon. Vuokranantaja vastaa kiinteistön ylläpidosta, mikä helpottaa vuokralaisen arkea kiinteistössä. Tarvittaessa voidaan järjestää kiinteistön käyttäjille lisäpalveluita kuten aulapalvelu ja lounasruokalatoiminta.
Toimisto- ja varastokiinteistö, kokonaispinta-alaltaan noin 28 000 m2, muodostuu sekä toimistorakennuksesta että varastorakennuksesta. Toimistorakennuksen vuokrattavat tilat soveltuvat myös kevyeen varastointiin ja kokoonpanoon.

Vuokrattavista toimistotiloista voidaan rakentaa joustavasti käyttäjien tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, alkaen 300 neliömetrin kokonaisuuksista. Toimistotilat muodostuvat toimistohuoneista ja avotilasta. Tilat voidaan muokata käyttäjien mieleiseksi ja oman näköiseksi. Vuokranantaja vastaa kiinteistön ylläpidosta, mikä helpottaa tilojen käyttöä vuokralaisen osalta. Vuokranantaja voi tarvittaessa järjestää kiinteistössä vuokralaisten tarvitsemia lisäpalveluita, kuten aulapalvelu ja lounasruokalatoiminta.

Liikenneyhteydet

Toimistotilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Vaasan lentoaseman läheisyydessä Runsorin alueella.

Kiinteistön piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Cushman & Wakefield suosittelee