Ruosilantie 16

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Konala, 200m²
Kohde #1235145

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Ruosilantie 16
00390
Konala
200 m²
11-15€/m²
2. kerros

Ominaisuudet

1976 - 1992
Olemassa oleva
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Toimistotilaa kiinteistön varastorakennuksen toisessa kerroksessa. Tilat remontoitavissa käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä ravintola, liikunta- ja kuntosali.
Kaksi rakennusta, kaksikerroksinen varasto-toimistorakennus osoitteessa Ruosilantie 16 ja kolmikerroksinen toimistorakennus vieressä, osoitteessa Malminkartanonkuja 4 näkyvällä paikalla Vihdintien varrella Konalankolmiossa.

Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, jossa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista ja heidän kauttaan onnistuu kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali, palloiluhalli ja golf-huone ovat kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä. Kuntosalin ja palloiluhallin yhteydessä on naisten ja miesten saunalliset pukuhuoneet ja sosiaalitilat.

Toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila (n. 50 henk.) ja kellarissa on lämmin autohalli, jossa on runsaasti parkkipaikkoja, ja jossa sijaitsevat myös pyöräparkit.

Kiinteistön isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kalustolla. Tontti on aidattu sekä vartioitu.

Liikenneyhteydet

Lyhyt etäisyys Kehä I:ltä ja Kehä III:lta. Vihdintien bussit (matkaa pysäkeille n. 500m) palvelevat työmatkalaisia kuten myös n. 1 km etäisyydellä sijaitseva Malminkartanon junaseisake. Bussit 45, 315-362 (keskustaan), 512 (Leppävaaraan). Pysäköintitilaa löytyy lämpimästä autohallista sekä pihalta.

Cushman & Wakefield suosittelee