Tahkotie 1 F

Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 583.5m²
Kohde #1235269

Kiinteistön muut vapaat tilat

Varastotila, Vantaa, 2195m²
Varastotila, Vantaa, 1898m²
Toimistotila, Vantaa, 297m²
Varastotila, Vantaa, 1812.3m²
Toimistotila, Vantaa, 400.5m²
Varastotila, Vantaa, 2212.8m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tahkotie 1 F
01740
Viinikkala
583.5 m²
5-10€/m²
2. kerros
Siisti
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
D

Kuvaus

Vantaan Aviapoliksen logistiikkakiinteistössä toisen kerroksen toimistotila. Toimistokokonaisuuteen sisältyy 2.krs:n aula sekä 1.krs:n aula, yhteensä 583,5 m2.
GCT (Grand Cargo Terminal) Tahkotie on Vantaan Aviapoliksen alueelle v.2012 rakennettu logistiikkakeskus, joka sijaitsee samalla tontilla kuin STC Viinikkala. Kohde koostuu kahdesta erillisestä logistiikkarakennuksesta, joiden yhteispinta-ala on yli 12 000 m2. GCT –tilakonsepti on suunniteltu mm. tukkukaupan ja logistiikka-alan palveluntarjoajien tarpeisiin. Kohteessa yhdistyy sen keskeinen logistinen sijainti ja kustannustehokkaat varastoneliöt, joissa käyttäjä voi keskittää logistiset tai yrityksen kaikki toiminnot muuntojoustaviin tiloihin. Tiloihin on rakennettu niin temperoituja varastotiloja, koeleipomotiloja, huoltotiloja, korkeatasoisia toimistotiloja kuin myös perinteistä korkeaa varastoa, joista osassa on myös TAPA-sertifioidut eli turvallisuusluokitellut tilat.

Viereisillä tonteilla sijaitsevat Hobby Hallin ja Itellan logistiikkakeskukset sekä mm. Kaukokiidon ja Beweshipin terminaalit.

Liikenneyhteydet

Sijainti Aviapoliksessa Kehä III:n välittömassä läheisyydessä, Tuusulanväylän ja Hämeenlinnanväylän välissä. Hyvät yhteydet lentokentälle, Vuosaaren satamaan sekä Tampereen moottoritielle ja Lahden mottoritielle. Julkiset kulkuvälineet kulkevat Tikkurilantietä pitkin ja kehäradan kautta kohde on saavutettavissa myös junalla. Viinikkalan asemavaraus sijaitsee vastapäätä Tahkotien tonttia.
Bussipysäkille 300 m, juna-asemalle 3,6 km, lentokentälle 4,7 km.

Cushman & Wakefield suosittelee