Unioninkatu 30

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 131m²
Kohde #1235358

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 550m²
Toimistotila, Helsinki, 247m²
Toimistotila, Helsinki, 511m²
Toimistotila, Helsinki, 1310m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Unioninkatu 30
00100
Kluuvi
131 m²
36-40€/m²
2. kerros
Alkuvuodesta 2020

Ominaisuudet

Saneerauksessa
Todistus puuttuu

Kuvaus

Peruskorjattua toimistotilaa 1900-luvun alun kauniissa, historiallisessa arvorakennuksessa. Tila räätälöidään vuokralaisten tarpeita vastaaviksi.

Tilat ovat otettavissa käyttöön alkuvuodesta 2020.
Wuoriontalo. Kaunis, historiallinen rakennus, joka saneerataan täysin. Hurmaava miljöö, lyömätön sijainti, tarpeisiisi taipuvat upeat tilat. Lähes 200-vuotiaassa arvokiinteistössä olet parhaiden palveluiden äärellä, keskellä Helsinkiä. Herman Geseliuksen suunnittelema rakennus on tunnettu monipuolisesta historiastaan mm. arvostetun mattokauppiaan Salomo Wuorion liikepalatsina. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi liike- ja toimistotiloiksi kiinteistön historiaa kunnioittaen. Taloon rakennetaan myös täysin uusi laajennusosa, jonka yläkerroksista avautuu lumoavat näkymät yli Kauppatorin ja kaupungin keskustan. Tilat on otettavissa käyttöön syksyllä 2019.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja sinne on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunut pysähtyvät Kauppatorin laidalla ja Aleksanterinkadulla. Rautatientorille, Elielinaukiolle ja Kampin keskukseen on lyhyt kävelymatka.

Cushman & Wakefield suosittelee