Jaa

Pohjoisesplanadi 33

Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 820m²
Kohde #1235435

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 3250m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Pohjoisesplanadi 33
00100
Kluuvi
820 m²
Kysy
7. kerros
1.10.2020

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Koko kerroksen peruskorjattu toimistotila upeassa Merkuriuksen talossa. Korkeat huoneet ja mahtavat näkymät Espan puistoon ja Mikonkadulle. Muuntojoustavaa toimitilaa. Tilat vapautuvat 1.10.2020.
Merkuriuksen talo. Arvokiinteistö keskellä kauneinta ydinkeskustaa. Korkeat huoneet ja mahtavat näkymät Espan puistoon ja Mikonkadulle. Toimistotilat peruskorjataan ja rakennuksen tekniikka uusitaan vuosien 2019-2020 aikana. Kiinteistön kaunis ja koristeellinen arkkitehtuuri tuodaan sisätilojen osalta uuteen loistoonsa. Ensimmäiset tilat valmistuvat syksyllä 2020. Kiinteistön käyttäjänä pääset nauttimaan korkeatasoisesta työympäristöstä historiallisessa arvokiinteistössä keskellä kaupungin sykettä. Suora kulku Kämp Galleriaan.

Hillitty uusrenessanssitalo Merkurius valmistui vuonna 1890. Sen rakentamisessa käytettiin tuolloin rohkeita tekniikoita ja uusia materiaaleja nuoren arkkitehti Selim A. Lindqvistin vastuulla.

Merkuriuksesta on yhteys naapureihinsa, Väinämöisenlinnaan ja Pohjoisesplanadi 31:een. Porraskäytävästä on pääsy Galleria Esplanadiin. Modernit ja peruskorjatut toimistotilat ovat 2.–6. kerroksessa.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Raitiovaunut kulkevat Aleksanterinkatua pitkin. Raitiovaunupysäkkejä on myös kävelyetäisyyden päässä Mannerheimintiellä. Rautatientorille, Elielin aukiolle ja Kampin keskukseen on muutaman minuutin kävelymatka.

Cushman & Wakefield suosittelee