Kaivokatu 8 B

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Kiinteistö on
uniikkikohde
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 233m²
Kohde #1235469

Kiinteistön muut vapaat tilat

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Kaivokatu 8 B
00100
Kluuvi
233 m²
36-40€/m²
8. kerros
Siisti
Kombi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
E

Kuvaus

Hyväkuntoinen toimistotila parilla neukkarilla Citycenterin toimistotornin 8. kerroksessa.

Sisäänkäynti kauppakeskus Citycenterin kautta. Citycenterin uudistunut foodcourt tarjoaa hyvät lounasmahdollisuudet ja metroon pääsee kuivin jaloin.
Tämä moderni vuonna 2011 rakennettu toimistotorni sijaitsee Citycenterin liike- ja toimistokeskuksen sisäpihalla aivan Helsingin sydämessä. Toimistotiloista on upeat näkymät keskustan kattojen ylle sekä Citycenterin sisäpihalle. Toimistorakennus on yhteydessä CityCenterin kauppakeskukseen sekä uudistettuun asematunneliin.

Toimistotalo on Helsingin päärautatieaseman ja Stockmannin välissä kaupungin parhaiden kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Auton ja pyörän voi jättää työpäivän ajaksi turvallisesti autohalliin tai pyöräparkkiin. Rautatieasemalle, Kampin kaukoliikenteen bussiterminaaliin ja Forumin kauppakeskukseen pääsee kuivin jaloin kävelytunneleita pitkin.

Kiinteistö on saavuttanut kansainvälisen Kulta-tason LEED-ympäristösertifioinnin vuonna 2011.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö Oy Kaivokatu 8 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa aivan Rautatieasemaa vastapäätä. Kohteelle on erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunut 3, 6 ja 9 pysähtyvät kiinteistön edessä. Kampin keskukseen muutaman minuutin kävelymatka. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on myös useita pysäköintilaitoksia.

Cushman & Wakefield suosittelee