Keilaranta 17 C

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 520m²
Kohde #1235715

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 1485m²
Toimistotila, Espoo, 483m²
Toimistotila, Espoo, 965m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Keilaranta 17 C
02150
Keilaniemi
520 m²
25-30€/m²
7. kerros

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Ylimmän kerroksen valoisa ja korkea tila josta on upeat maisemat kaikkiin suuntiin. Tässä tilassa myös upea kattoterassi! Hissit tulevat suoraan tilaan. Tämä tila sijaitsee C-talon 7. kerroksessa ja muokataan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

HTC Waterfront sijaitsee Keilaniemen parhailla paikoilla aivan meren rannalla ja tarjoaa helposti muunneltavaa ja joustavaa toimistotilaa vaativankin vuokralaisen tarpeisiin. HTC Waterfrontista löytyy kuntosali, pysäköintipaikkoja niin työntekijöille kuin vieraillekin, sähköautojen lautaupaikkoja, lounasravintola, aulapalvelut, vuokrattavia neukkareita ja saa talon vierestä vuokrata venepaikkojakin. Metrolle on lyhyt kävelymatka.


Tervetuloa tutustumaan!
HTC Waterfront C-talo.
HTC Waterfront koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C. Suosittu lounasravintola, josta myös catering-palvelut, aulapalvelut (2 erillistä aulaa). Lisäpalveluina saatavilla mm. siivous- ja pesulapalvelut, turvapalvelut, parturi-kampaamo, hieronta, autopesu. Erillisveloituksella neuvotteluhuoneita katutasossa. Suurin kokoustila n. 50-60 hengelle. Suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille. Kuntosali tulossa 2018. Maanalainen pysäköintitaso sekä pihapaikoitus, runsaasti vieraspaikkoja. Sähköautojen latauspisteitä. Tietojärjestelmät ja talotekniikka edustavat alan kärkiosaamista.

Liikenneyhteydet

Keilaniemen metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kehä I ja Länsiväylän liittymät minuutin päässä. Alueella on runsaasti myös kevyen liikenteen väyliä.

Cushman & Wakefield suosittelee