Rahtarinkatu 5

Vuokrattava tuotantotila, Helsinki, Vuosaari, 402m²
Kohde #1235834

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 423m²
Toimistotila, Helsinki, 397m²
Toimistotila, Helsinki, 389m²
Toimistotila, Helsinki, 1250m²
Näytä kaikki
Pienennä

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Tuotantotila, toimistotila

Rahtarinkatu 5
00980
Vuosaari
402 m²
11-15€/m²
Useita kerroksia

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
E

Kuvaus

Nykyaikainen raskaankaluston huoltohalli. Noin 303 m2 lohko, jossa on huoltokuilu ja varaus jarrudynamometrille sekä parvi n. 99 m2. Erikoisrakenteita. Vapaa korkeus vähintään 6 m. Lattian kantavuus 20 kN/m2, läpiajopituus n. 40 m. Vuokrataan yhtenä kokonaisuutena.

Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.
Vuonna 2009 valmistunut Kiinteistö Oy Rahtarinpuisto on korjaamo- ja toimitilarakennus Vuosaaren sataman portilla, kilpailukykyisessä ja modernissa palvelukokonaisuudessa. Keskuksessa, jossa satamatoiminnot yhdistyvät saumattomasti muihin logistiikkatoimintoihin.

Kiinteistössä on Telian valokuitukaapeli ja jakamossa kytkimet asennettu. Mahdollinen nopeus tarjottavaan liittymään 100/20 Mbps. Nopeutta voi tarvittaessa nostaa. Edustavat saunatilat, joihin catering-palvelut tilattavissa kiinteistössä sijaitsevasta ravintolasta.

Vuokratuissa 1. ja 2. kerroksen tiloissa toimii kahvila/ravintola, rengasliike, autokatsastusliike, varaosaliike ja raskaan kaluston huoltokorjaamo.

Liikenneyhteydet

Liikenteellisesti keskeisellä paikalla jossa Kehä I ja Kehä III kohtaavat. Hki-Vantaan lentoasemalle 15 min. Hyvät joukkoliikenneyhteydet. Vuosaaren metroasemalta vaihtoyhteys satamaan bussilla.

Cushman & Wakefield suosittelee