Olarinluoma 14

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 195m²
Kohde #1235839

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 382m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Olarinluoma 14
02200
Niittykumpu
195 m²
11-15€/m²
3. kerros
Siisti
Kombi

Ominaisuudet

Olemassa oleva
Todistus puuttuu

Kuvaus

Erittäin siisti kolmannen kerroksen toimistotila. Toimistotilaan kuuluu 4 huonetta sekä avotilaa. Toimistohuone on heti vapaa.
Hyväkuntoista ja siistiä toimistotilaa Espoossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Monipuolista toimitilaa sisältävässä kiinteistössä on lounasruokala sekä pihalla runsaasti autopaikkoja. Lisäksi yläkerrasta on vuokrattavissa edustussauna kattoterasseineen.

Vuonna 1988 valmistunut teollisuuskiinteistö sijaitsee Espoon Olarinluomassa. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat varasto- ja liiketilat, toisessa ja kolmannessa kerroksessa on toimisto- ja tuotantotilat.

Rakennuksessa on kaksi porraskäytävää: A-portaassa on henkilöhissi ja B-portaassa henkilö-/tavarahissi (kantavuus 1 600 kg).

Varasto-/tuotantotilat ensimmäisessä kerroksessa ovat n. 4-5 m korkeaa lastauslaiturilla varustettua tilaa, jonka lattiakantavuus on 1000 kg/m2. Pohjoispään varastotilaan on myös sisäänajomahdollisuus pakettiautolla.

Laaja pysäköintialue henkilöautoille. Piha-alue mahdollistaa myös rekkojen liikennöinnin varastolle.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on hyvät yhteydet sekä Turun moottoritien että Länsiväylän suuntaan. Etäisyys Vuosaaren satamaan on 34 km. Noin kilometrin etäisyydellä sijaitsevan Länsituulentien varrella olevilta linja-autopysäkeiltä on yhteys tiheään liikenneverkostoon Espoon alueella ja Helsingin keskustaan.

Cushman & Wakefield suosittelee