Lars Sonckin kaari 14 LUNA

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Leppävaara, 245m²
Kohde #1236149

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 404m²
Toimistotila, Espoo, 275m²
Toimistotila, Espoo, 182m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Lars Sonckin kaari 14 LUNA
02600
Leppävaara
245 m²
21-24€/m²
6. kerros
Remontoitu

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
E

Kuvaus

Stella Business Park LUNA. Vuokrattavana vuonna 2017 remontoitu valoisa avotoimisto 6. kerroksessa. Kiinteistössä laadukkaat business park -tason palvelut.
Stella Business Park LUNA. Stella sijaitsee Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä. Yli 10v. vanha Stella on juuri läpikäynyt mittavan ilmeen uudistuksen.

Stellan vuokralaisena käytössäsi ovat Business Parkin laadukkaat ja monipuoliset palvelut, kuten: Nopeat tietoliikenneyhteydet, vastaanottopalvelut ja puhelinvaihteen hoito, kuriiri- ja lähettipalvelut, kopiointipalvelut, henkilöstö- ja rekrytointipalvelut, korkeatasoiset ravintolat, parturi-kampaamo, matkatoimisto, autopesupalvelu, kuntosali ja saunaosasto. Yli 100 pysäköintipaikkaa vieraille ja 2 parkkitaloa yritysten henkilöstölle.

Lunan ylimmässä kerroksessa on huikeat näköalat omaava Stellan kuntosali, johon sopimusasiakkailla on pääsy avainkortilla 24/7.

Liikenneyhteydet

Stella Business Park sijaitsee Leppävaarassa Kehä I:n varrella. Hyvä näkyvyys Kehälle ja hyvät liikenneyhteydet. Leppävaaran juna-asema kävelymatkan päässä sekä Kauppakeskus Sellon tarjoamat palvelut. Kiinteistöllä isot pysäköintitalot.

Cushman & Wakefield suosittelee