Äyritie 22 TUIKE

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 768m²
Kohde #1236394

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Vantaa, 347m²
Toimistotila, Vantaa, 501m²
Toimistotila, Vantaa, 250m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Äyritie 22 TUIKE
01510
Aviapolis
768 m²
21-24€/m²
5. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Moderni ja viihtyisä 5. kerroksen toimisto Plaza Business Parkin TUIKE-talosta. Toimitila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä kehä III:n varrella kauppakeskus Jumboa vastapäätä lähellä Helsinki-Vantaa-lentoasemaa. Vapautuu sopimuksen mukaan. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.
TUIKE. Kehittyvä ja kukoistava viiden toimistorakennuksen Plaza Business Park rakennettiin 2011-2013. Neljäs talo TUIKE valmistui 6/2013. Modernit ja ympäristöystävälliset BREEAM luokitellut tilat näkyvällä paikalla.

Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, wlan, ravintola- ja catering-palvelut, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Vuokrattavissa pysäköintioikeuksia Plaza Business Parkin pysäköintitalosta, sekä jokaisen talon kellaritiloista. Plazan ulkopysäköintialue on varattu yrityspuistossa vieraileville asiakkaille.

Liikenneyhteydet

Sijainti kätevästi Helsingin ja lentokentän välillä ja kaikkien pääväylien varrella, josta tärkein on Kehä III. Ajomatka Helsingin keskustaan kestää 20 minuuttia ja lentokentälle 10 minuuttia. Helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Bussilla ja junalla pääsee nopeasti joka paikkaan - liikenteen solmukohtiin ja asemille Tikkurilaan, Itäkeskukseen ja Myyrmäkeen.

Cushman & Wakefield suosittelee