Jaa

Tietäjäntie 2

Vuokrattava toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 221m²
Kohde #1236397

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Espoo, 413m²
Toimistotila, Espoo, 601m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Tietäjäntie 2
02130
Pohjois-Tapiola
221 m²
11-15€/m²
3. kerros
Sop. mukaan

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
F

Kuvaus

Kolmannen kerroksen toimistohuoneisto, jossa useita erikokoisia työhuoneita. Tilaan on joustavasti muokattavissa myös avotilaa. Tapiolan palvelut kävelyetäisyydellä. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Kiinteistössä on aulapalvelu, sauna sekä erikseen vuokrattavia neuvotteluhuoneita. Pysäköinti autohallissa sekä ulkopaikoituksessa.
Espoon Tietäjäntie 2 on Tapiolassa sijaitseva edustava toimistokiinteistö. Tämä vuonna 2000 rakennettu kiinteistö sisältää siistiä ja joustavasti muunneltavaa toimitilaa eri kokoisille yrityksille.

Vuokralaisten käytettävissä on aulapalvelu sekä neuvottelutiloja, joita voi vuokrata erikseen. Rakennuksen viidennestä kerroksesta löytyy myös saunaosasto.

Pysäköintipaikkoja on sekä autohallissa että ulkopaikoitusalueella. Kävelyetäisyydellä sijaitsee useita lounasravintoloita sekä myös muita Tapiolan alueen palveluita

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Bussipysäkki kiinteistön edessä. Seutulinjat 103 Kamppiin ja 506 poikittaislinja Viikkiin. Lyhyen kävelymatkan päässä myös lisää bussien linjavaihtoehtoja mm. Leppävaaraan, Tapiolaan sekä Jokerilinja 550.

Cushman & Wakefield suosittelee