Karvaamokuja 2 Talo 2

Kiinteistö on
Green building
sertifioitu
Vuokrattava toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 186m²
Kohde #1237383

Kiinteistön muut vapaat tilat

Toimistotila, Helsinki, 341m²
Toimistotila, Helsinki, 186m²

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. 

Puh 010 836 8400

Sulje yhteydenottolomakeAvaa yhteydenottolomake

Toimistotila

Karvaamokuja 2 Talo 2
00380
Pitäjänmäki
186 m²
21-24€/m²
6. kerros
Uusi
Avo

Ominaisuudet

Olemassa oleva
On
On
Todistus puuttuu

Kuvaus

Kuudennessa kerroksessa noin 186 m2 toimistotila.

Ultimes II on valmistunut maaliskuussa 2019 osaksi Business Garden -kokonaisuutta. Modernin tilasuunnittelun avulla Ultimeksessa päästään uudelle tasolle tilatehokkuudessa. Käytännössä voit puolittaa organisaatiosi tilatarpeen ilman, että viihtyvyys tai tuottavuus kärsivät. Tilatehokkuudessa puhutaan merkittävistä kustannussäästöistä. Ainutlaatuinen mukautuva palvelukokonaisuus. Päätät itse mitä palveluja haluat käyttää ja maksat vain niistä. Innostava ja häiriötön toimintaympäristö.
Suuren suosin saavuttanut Ultimes Business Garden I on saanut jatkoa kun kiinteistön toinen vaihe valmistui maaliskuussa 2019. Ultimes Business Garden II toimistotalo valmistui Vihdintien varteen keväällä 2016 valmistuneen ja täyteen vuokratun Ultimes I:n viereen. Molempia rakennuksia palvelee yhteinen pysäköintihalli.

Ultimes Business Garden sijaitsee Pitäjänmäen näkyvimmällä paikalla, vilkkaasti liikennöidyn (noin 30 000 ajoneuvoa päivässä) Vihdintien alkupäässä. Runsaat paikoitustilat, Huopalahden juna-asema (suora lentokenttäyhteys) ja tuleva Raide-Jokeri palvelevat hyvin erilaisissa matkustustarpeissa. Crayon Oy, Optiscan Oy, Rudus Oy, Peab Oy, ISS Palvelut Oy ja Suominen Oyj ovat jo valinneet Ultimes Business Gardenin toimitiloikseen.

Ultimes Business Garden III:n rakentaminen on tavoitteena aloittaa syksyllä 2020 ja arvioitu valmistumisaika on Q3/2022. Tulevaisuudessa Ultimestaloja voi olla jopa kuusi.

Liikenneyhteydet

Kehäradan asemalle joko kävellen 400 m tai jokerilinjaa käyttäen (1 pysäkinväli). Helppo yhteys lentoasemalle. Pysäköinti kiinteistön autohallissa. Q-Parkki lähellä.

Cushman & Wakefield suosittelee